1. Gün: ANKARA – DUBAI
Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Fly Dubai Hava Yolları kontuarı önünde 28 Ekim 01.00’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Fly Dubai Hava Yollarının tarifeli seferi ile 03:10’da Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 08:10’da Dubai Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile kahvaltı alacağımız restorana geçiyoruz. Ardından Dubai Eski Çarşılar ve Dubai şehir turumuz başlıyor. Bu turumuzda Tekstil Pazarı, Altın Pazarı, Antik Kapalı Çarşı, Elektronik, Hediyelik, Parfüm ve Baharat Çarşıları, Emirates Tower, Gökdelenler Caddesi, Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye adasını görülecek yerler arasındadır. Gezinin ardından otelimize giriş işlemini tamamlıyoruz. Otelde dinlenmenin ardından akşam yemekli tekne Dhow Cruise (Marina) turuna katılıyoruz. Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin en popüler bölgesi olan JBR, Dubai Ayn / Blue Water Island (dünyanın en büyük dönme dolabı), Dubai marina ve palmiye adasının muhteşem gece manzarasını açık büfe yemek ve sürpriz şovlar eşliğinde keyifli gemi yolculuğunun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde. (Elite Byblos Hotel v.b.)
2.Gün: DUBAI
Sabah kahvaltının ardından Miracle Garden ve Al Bastikiya Turu turuna başlıyoruz. Yaklaşık 18 dönümlük arazi içinde 45 milyon çiçeği bir arada barından Dünyanın en büyük bahçesinde, kendinizi masal bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en şaşırtıcı yönlendirenden bir tanesi ziyaretçilerin her ziyaretinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlamak için her mevsim çiçek tasarımlarının değiştirilmesidir. Bu farklı deneyimin ardından kerpiç evlerin bulunduğu Al Bastikiya bölgesine gidip ardınanda otelimize transfer. Saat 15.00 hareketle Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılıyoruz. 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve izleyeceğiniz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Geceleme otelde.
3.Gün: DUBAI – ABU DABİ - DUBAİ
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından öğle yemekli Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World & Yas Mall turu için hareket ediyoruz. Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Sheikh Zayed Camii ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi şehir turumuzla devam ediyoruz. Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad Kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace geziyoruz. Turumuz ardından dünyaca ünlü Ferrari World’de geçiyoruz (Ferrari World giriş ücreti dâhil değildir). Burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Dubai’ye geri dönüyoruz. Dubai’de Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show turuna başlıyoruz. (Fiyata Burj Khalifa Giriş Ücreti Dâhil Değildir) Dünya’nın en büyük mimarisi ve en yüksek binası olma unvanına olan Burj Khalifa. İsteyen misafirlerimiz bu muhteşem mimarinin 124.katına kadar çıkıp muhteşem Dubai manzarasını bir kez de buradan izleyebilir. Turumuzda 2. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Geceleme otelimizde.
4.Gün: DUBAI - ANKARA
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Dünya’nın En Büyük İnsan Yapımı Adasında, ilk olarak “The View at The Palm” gözlem kulesine çıkış yapıyoruz. Yerden 240 metre yükseklikten, Dubai’yi 360 derece görebilir, unutulmaz fotoğraflar çekebilirsiniz. Kuleden iniş yaptığımız noktada Nakheel Mall Alışveriş merkezine giriyoruz ve kısa bir süre serbest zaman veriyoruz. Bu süreyi mağazaları gezerek ya da cay, kahve içerek değerlendirebilirsiniz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşup Dubai Outlet'e transfer oluyoruz. Yaklaşık 240 ayrı mağazanın bulunduğu avm içerisinde serbest zaman veriyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Fly Dubai Hava Yollarının tarifeli seferi ile 31 Ekim saat 22.45’de Ankara’ya hareket. Yerel saat ile 02:05'de varış.