Turlar

Genel Bilgiler

KAŞ-KALKAN-FETHİYE

 (5 GECE / 5 GÜN)

FETHİYE – ÖLÜDENİZ – KAYAKÖY – DALYAN – KÖYCEĞİZ – İZTUZU PLAJI – KAUNOS ANTİK KENTİ – GÖCEK – SAKLIKENT – YAKAPARK – 12 ADALAR TEKNE – KAŞ – KALKAN

Hareket Tarih ve Saatleri

HAREKET:    KONYA

Siz değerli misafirimizle akşam saat 23.29’da Anıt Devlet Tiyatrosu önünde buluşup Kaş’a hareket ediyoruz.

Program

1.GÜN:     KAŞ – KALKAN – PATARA- FETHİYE

Sabah saatlerinde Kaş’da alacağımız kahvaltı sonrası Kaş merkezde antik Lykia kral lahidini görüyor ve Kaş’ın eski yerleşimi Antiphelos hakkında bilgi alıyoruz. Çarşı gezimizi yapıp Kaş’tan ayrılıp, , Kalkan’a devam ediyoruz. Çarşı’da serbest zaman sonrası eski Camii olarak anılan, bir zamanlar kilise olarak kullanılmış ibadethaneyi ve bahçesinde Rumlardan kalan mimari eserleri görüyoruz. Limanda dondurma keyfi yapıyor ve ardından Patara plajını görüyoruz. Yüzme, öğle yemeği ve fotoğraf molası verip Fethiye’ye hareket ediyoruz. Fethiye’ye varış Otel’e giriş ve odaların dağılımı. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde. (MALAHİT HOTEL)

 

2.GÜN:     ÖLÜDENİZ – KAYAKÖY

Otelde alınan kahvaltı sonrasıdeniz malzemelerimizle Ölüdeniz milli parkına gidiyoruz. Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajında deniz keyfini doyasıya yaşadıktan sonra Kayaköy’e hareket ediyoruz. Mübadele döneminde boşaltılmış tarihi Rum Köyü’nü ziyaret ediyor, tarihi ve kültürel yerleşimi hakkında bilgi alıyoruz. İsteğe bağlı yamaç paraşütü için bilgi alabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz. Akşamüzeri otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 

3.GÜN:    DALYAN – KÖYCEĞİZ – İZTUZU – KAUNOS ANTİK KENT – GÖCEK

Otelde alınan kahvaltı sonrası Dalyan’ a hareket. Dalyan’dan bineceğimiz tekne ile Köyceğiz Gölü’nde gezinti yapıyor ve Caretta Caretta kaplumbağaları ile ünlenen İztuzu Plajı’na hareket ediyoruz. Dalyan nehrinde ilerlerken tekneden Kaunos antik kentinin Kral kaya Mezarlarını panoramik olarak görüyor, Kaunos hakkında ayrıntılı bilgi alıyoruz. İztuzu Plajı’na ulaşmadan mavi yengeç ve caretta kaplumbağaları ile tanışacağız. Plajda bir saatlik deniz molası sonrası Dalyan’a dönüyoruz. Dalyan nehri kıyısındaki çamur banyosu tesisinde keyifli dakikalar geçiriyoruz. Otobüsümüzle Göcek’e hareket ediyoruz. Yat limanları ile ünlü beldemizde çarşılarını ve limanı gezdikten sonra serbest zaman veriyoruz. Akşam üzeri  otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 

4.GÜN:    12 ADALAR TEKNE TURU

Otelde alınan kahvaltı sonrası Fethiye limanından kalkan tam gün yemekli 12 Adalar turu için otelimizden ayrılıyoruz. Fethiye limanından çıkan teknemize biniyor ve muhteşem yolculuğumuza başlıyoruz. Eşsiz güzellikteki koylar ve adalarda 5 ayrı yüzme molası veriyoruz. Cennet adaları, Kızıl ada, Mercan adaları, Yassıca adaları, Tavşan adası göreceğimiz adalar arasında. Öğle yemeğimizi teknede seçmeli menü olarak alıyoruz. Akşama doğru bu unutulmaz tekne gezimiz Fethiye limanda son buluyor. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 

5.GÜN:    FETHİYE – KONYA

Otelde alınan kahvaltı sonrası odalarımızı boşaltıyoruz ve otelden ayrılıyoruz. Saklıkent,Yakapark turumuzu18 km’lik doğa harikası Saklıkent Milli Parkı sınırları içerisindeki kanyonda  eğlenceli bir  yürüyüş yapıyoruz. Yürüyüş sonrasında Gerekli molalarla akşamüzeri Konya’ya ulaşıyoruz. Başka bir turumuzda tekrar görüşmek üzere…

Hizmet Ücret Bilgileri

GRUP SAYISINA GÖRE FİYATLANDIRMA YAPILACAKTIR.


FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER
* 4 Gece Malahit Otel Konaklaması

* 5 Sabah Kahvaltısı

* 4 Akşam Yemeği

* 2 Tekne Turu (1 Turda Öğle Yemeği Dâhil)

* Profesyonel Rehberlik Hizmeti

* Ulaşım
* Zorunlu Seyahat Sigortası

 

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
* Kişisel harcamalar ve Belirtilenlerin dışındaki tüm içecekler
* Müze - ören yeri-Milli Park giriş ücretleri
* Ekstra aktiviteler (Yamaç Paraşütü, Jeep Safari vb.)
* Otel ekstraları ve minibar harcamaları

 

ÖNEMLİ NOT:

 

* Kültür turlarımızda Covid-19  tedbirleri sebebiyle Otobüslerimizi 24 kişiyi geçmeyecek şekilde planladık.

* Turumuzun başından sonuna kadar kullandığımız bütün alanlar olan otel,Restaurant ve gezi yerlerinde dezenfektasyonlar yapıldı.

* Otobüslerimizde Maske ve Dezenfektan bulundurulacak ve belli aralıklarla ateş ölçümü yapılacaktır.

Sağlığınız bizim için değerlidir….